Pakket van 5 Colportage stickers

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende

Bestel nu dit Colportage sticker pakket voor u en gelijk voor de buren, op deze manier deelt u de verzendkosten en krijgt u 2 stickers gratis.

Informatie Colportage sticker

Colportage. Iedereen heeft er wel eens van gehoord en nog veel meer mensen vinden het niet prettig. Colportage is het mooie woord voor: deur-aan-deur verkoop.
Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende (vriendelijke) manieren om te laten weten dat u niet geïnteresseerd bent in deurverkopen. Bijvoorbeeld door middel van het colportage sticker pakket 5 stickers op onze website.

Een colportage sticker is een sticker die u op uw deur en/of brievenbus plakt. Deze sticker laat deur-aan-deur verkopers weten dat u geen interesse heeft in hetgeen wat zij verkopen. De stickers zien er net zoals de bekende ja-nee en nee-nee sticker uit. Met de tekst 'geen colportage' en een afbeelding van iemand die aan de deur belt, laat u weten dat u geen interesse in heeft. Een vriendelijke manier om men af te wimpelen, gezien het feit dat u niet met een persoon in gesprek hoeft.

Op onze website kunt u een colportage sticker kopen. Een colportage sticker pakket 5 stickers. Het Colportage sticker pakket 5 stickers kunt u bestellen met staffelkorting. U krijgt dan 5 stickers voor de prijs van 3. Handig als u meerdere stickers wilt plakken of een buurman/vrouw en/of familielid ook gebruik wilt maken van de colportage sticker.

Wilt u ook geen deur-aan-deur verkopers meer aan de deur? Profiteer dan nu van de staffelkorting en koop een colportage sticker pakket 5 stickers in onze webshop. Zo weet u zeker dat u geen last meer heeft van deur-aan-deur verkopers!

Let er bij het aanbrengen van deze sticker op, dat het plakoppervlakte droog en schoon is!

Afmetingen

Breedte 4,5 cm

Hoogte 8 cm

Levertijd

De levertijd is slechts 1-2 werkdagen

Conditie:

Nieuw

Beschikbaarheid:

op voorraad

Altijd veilig bestellen

- Wij werken met de veilige betaalopties Ideal, Paypal & Bancontact

- U heeft 14 dagen retour recht

- Levertijd 1-2 werkdagen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2023 Nee Nee/Ja sticker bestellen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel