Pakket van 3 Geen Colportage, wel collecte stickers

Vorige Artikel 14 van 19 Volgende

Geen Colportage/Wel Collecte Sticker pakket bestellen

Colportage is een mooi woord voor deur-aan-deur verkopen. Toch hebben veel mensen er niks mee en vinden het zelfs zeer vervelend dat men aan de deur komt om dingen te verkopen. In deze gevallen is een colportage sticker ideaal. Helaas zit er ook een nadeel aan de sticker. En dat is om het feit dat ook collectanten niet meer aan de deur komen. In deze gevallen biedt de geen colportage/wel collecte sticker pakket 3 stickers uitkomst.

Maar wat is een geen colportage/wel collecte sticker pakket 3 stickers eigenlijk? Met de geen colportage/wel collecte sticker voorkomt u verkopen aan de deur, maar maakt u duidelijk dat collectanten wel welkom zijn. Dit in tegenstelling tot alleen de colportage sticker. De sticker kunt u gemakkelijk op een plek plakken dat het voor derden gemakkelijk te zien is of colportage/collecte bij u gewenst is.

Wilt u geen last meer hebben van colportage, maar nog wel de collectant aan de deur krijgen? Dan is de geen colportage/wel collecte sticker iets voor u! Op dit moment ontvangt u op het geen colportage/wel collecte sticker pakket 3 stickers staffelkorting. Bij 3 stickers betaalt u slechts 2 stuks.

Let er bij het aanbrengen van deze sticker op, dat het plakoppervlakte droog en schoon is!

Afmeting

Breedte 4,5 cm

Hoogte 8 cm

Levertijd

De levertijd is slechts 1-2 werkdagen

Conditie:

Nieuw

Beschikbaarheid:

op voorraad

Altijd veilig bestellen

- Wij werken met de veilige betaalopties Ideal, Paypal & Bancontact

- U heeft 14 dagen retour recht

- Levertijd 1-2 werkdagen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2023 Nee Nee/Ja sticker bestellen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel