• Colportage sticker
  Colportage sticker

  Een Colportage sticker bestellenWilt u van die vervelende verkooppraatjes en geloofsovertuigers af? Bestel dan deze Colportage sticker. Met deze sticker geef je duidelijk aan de je absoluut niet zit te wachten op een verkoper of…

 • Pakket van 3 Colportage stickers
  Pakket van 3 Colportage stickers

  Pakket van 3 Colportage stickers bestellenHeeft u er ook zo'n hekel aan? Mensen die ongevraagd aanbellen aan uw voordeur en proberen iets aan u te verkopen. Het gaat hier in de meeste gevallen om colporteurs. Mensen die buiten een…

 • Pakket van 5 Colportage stickers
  Pakket van 5 Colportage stickers

  Bestel nu dit Colportage sticker pakket voor u en gelijk voor de buren, op deze manier deelt u de verzendkosten en krijgt u 2 stickers gratis.

  Informatie Colportage stickerColportage. Iedereen heeft er wel eens van gehoord en nog…

 • Pakket van 10 Colportage stickers
  Pakket van 10 Colportage stickers

  Pakket van 10 Colportage stickers bestellenGebeurt het bij u ook nogal eens? Druk bezig en dan wordt u gestoord door een verkoper aan de deur. Deze colporteurs proberen diensten of producten aan de man te brengen door huis aan…

Colportage sticker bestellen

Daar gaat weer de deurbel, en vaak precies net onder het eten,als u op het toilet zit of als u net met uw handen in een sopje staat. Dan staat er een onbekend persoon voor geen colportage stickerde deur met de vraag of we willen veranderen van energieleverancier, of we wekelijks een levensmiddelenpakket geleverd willen krijg , of we misschien onze ramen willen laten wassen. We weten allemaal hoe vervelend dit soms kan zijn. En het lijkt lastig om hier iets aan te doen.

Verkoop aan de deur

In Nederland mag het gewoon, verkopen bij mensen aan de deur of op straat. Op straat kan je vaak met een vriendelijke knik en een duidelijk 'nee' het verkooppraatje voorkomen, of je loopt er uiteraard met een grote boog omheen. Aan de deur gaat dit iets lastiger. Dit ‘opdringerige’ fenomeen noemen we ook wel colportage.

Voor sommige mensen is het lastig om deze verkopers die van deur tot deur gaan te weren, ze komen door weer en wind, doen hun best, en ja sommige verkopers zijn ronduit opdringerig in staan als u even niet uitkijkt al bijna bij u binnen. Uiteraard kunt u vriendelijk aangeven dat u geen interesse hebt, het product al hebt of u zegt dat ze een andere keer maar terug moeten komen (dit doen ze bijna nooit, een route lopen ze maar eenmaal). Maar sommige mensen vinden dit gewoonweg lastig.

De colportage sticker

Hiervoor is er de colportage sticker. De colportage sticker is een sticker die je op je deur of brievenbus plakt waardoor verkopers zien dat ze op jouw adres niets kunnen verkopen. De sticker is te bestellen via internet op verschillende sites. De colportage sticker is UV en weer bestendig en daardoor kan hij jarenlang op uw deur blijven zitten om u van dienst te zijn.

Verschillende soorten stickers

Je hebt reguliere, zakelijke stickers die lijken op de wel bekende Nee Nee sticker, maar je hebt ook de meer ludieke stickers met wat meer grappige teksten, zoals; ‘ NEE! Geen collectes, verkopers of geloofs- overtuigers WIJ WETEN DE WEG! Voor iedere voordeur is er wel een passende colportage sticker te vinden.

Dus wil je van deze opdringerige en onverwachte verkoop praatjes af? Zorg ervoor dat je vandaag nog een colportage sticker aanschaft en de deurbel zal alleen nog gaan omdat er leuk bezoek voor de deur staat!

Met deze sticker geeft u aan dat u geen interesse heeft in welke vorm van reclame, geloofsovertuigers en collectes dan ook. Als de mensen die iets van u willen deze sticker op de de deurpost zien, lopen ze gelijk een deur verder. Ze weten dan immers dat er bij u niets te halen valt. Als u wel collecte aan de deur wilt ontvangen kan u beter voor de geen colportage sticker kiezen.

Hier onder vind u de verschillende Colportage sticker pakketten. U heeft hierbij de keuze uit de volgende 5 pakketten:

Wilt u een groter aantal Colportage stickers bestellen? Klik dan hier om contact met ons op te nemen

 

 

levertijd colportage sticker

 

Altijd veilig bestellen

- Wij werken met de veilige betaalopties Ideal, Paypal & Bancontact

- U heeft 14 dagen retour recht

- Levertijd 1-2 werkdagen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2023 Nee Nee/Ja sticker bestellen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel