Waarom een brievenbussticker en wat is daar het nut van?

Veel mensen vragen zich af waarom een nee nee of een nee ja sticker goed is en waar het voor nodig is, die folders en huis aan huis bladen gooi je toch makkelijk weg? Naast dat het je veel rommel bespaart, is een nee nee of een nee ja sticker ook erg goed voor het milieu. Wist u bijvoorbeeld dat er jaarlijks 230 MILJOEN kilo reclamedrukwerk op de mat valt? U kunt zich wel voorstellen dat dit ontzettend veel papier kost, en dus ook bomen. Omgerekend zijn hier dus 3,4 miljoen bomen voor nodig. Dit allemaal voor die vervelende folders en huis aan huis bladen! Bovendien zijn al deze miljoenen reclamefolders ook gewoon online beschikbaar. Hiervoor zijn verschillende soorten sites die alle nieuwe folders en kranten hebben.

Wat kan ik tegen deze reclame doen?

Hierdoor is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen een brievenbussticker op hun brievenbus plakken. Hierdoor weet de postbezorger dat u geen reclamefolders wilt en bezorgd hij ze niet. Hierdoor zullen er op den duur minder reclamefolders gedrukt worden, en zullen die bomen blijven staan.

Ga daarom naar Nee Nee sticker bestellen en Ja Nee sticker bestellen en help mee met de milieubesparing. Elke beetjes helpen in het proces tegen het onnodige reclamedrukwerk.

Altijd veilig bestellen

- Wij werken met de veilige betaalopties Ideal, Paypal & Bancontact

- U heeft 14 dagen retour recht

- Levertijd 1-2 werkdagen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2023 Nee Nee/Ja sticker bestellen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel