• Ja Ja sticker
  Ja Ja sticker
  € 1,95
 • -32%

  Pakket van 3 Ja Ja stickers
  Pakket van 3 Ja Ja stickers
  € 5,85 € 3,95
 • -34%

  Pakket van 5 Ja Ja stickers
  Pakket van 5 Ja Ja stickers
  € 9,75 € 6,45
 • -39%

  Pakket van 10 Ja Ja stickers
  Pakket van 10 Ja Ja stickers
  € 19,50 € 11,95

Ja Ja sticker bestellen? Vanaf 1 Januari verplicht in Amsterdam als u wél Huis aan Huis bladen en Folders wilt ontvangen.

Wilt u graag een Ja Ja sticker bestellen? Hier hebt u de keuze uit enkele verschillende Ja Ja stickers om aan te geven dat u wél huis aan huis bladen en folders wilt ontvangen. Wij hebben een aantal stickers in onze webshop die u op uw brievenbus kunt plakken. Ook hebben wij enkele aantrekkelijke staffelkorting pakketten. Zo kunt u bijvoorbeeld ook gelijk voor u buren, vrienden of familie een ja ja sticker bestellen.

Ja Ja sticker

Ik krijg toch gewoon de bladen in de brievenbus als ik geen ja ja sticker opplak?

Vanaf 1 Januari 2017 gaat in de gemeente Amsterdam een nieuwe regeling in. In plaats van dat u moet aangeven dat geen bladen wilt ontvangen moet u nu aangeven dat u wel bladen wilt ontvangen. De bezorgers bezorgen vanaf dan dus alleen maar bij mensen met een Ja Ja sticker op de brievenbus, de regeling wordt dus omgedraaid. De gemeente Amsterdam begint met deze regeling als een soort pilot. Als deze test geslaagd wordt bevonden gaan er waarschijnlijk meerdere gemeentes meedoen. Het doel van deze Ja Ja sticker is om de overbodige papierverspilling tegen te gaan. Het meerendeel van de mensen die nu nog veel folders en bladen binnenkrijgen gooien deze meteen in de prullebak. U kunt zich wel voorstellen dat dit een hoop papier kost, en dus slecht voor het milieu is.

Wilt u dus huis aan huis bladen en folder blijven ontvangen? Bestel dan nu alvast uw Ja Ja sticker en blijf alle bladen ontvangen!

Altijd veilig bestellen

- Wij werken met de veilige betaalopties Ideal, Paypal & Bancontact

- U heeft 14 dagen retour recht

- Levertijd 1-2 werkdagen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2021 Nee Nee/Ja sticker bestellen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel